Om oss


Anders " Heddan " Hedin
Gitarr, Sång och produktion

Heddan har under åren spelat och sjungit i olika band samt uppträtt som trubadur och vissångare. Han har bland annat tolkat Cornelis visor där många anser att hans röst påminner om orginalet. Nu spelar Heddan i Soundflower, Cornelis & Damerna samt med gruppen Waterloo.

Camilla Dahlin -

Sång/artist och produktion

Camilla startade bandet " Waterloo " 1996 , där hon fortfarande sjunger och turnerar världen över med " The Show- a tribute to ABBA " på stora arenor .1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna”.
Camilla var med och startade upp Cirkus Cirkör och medverkade även om sångerska under föreställningarna.

Mats Hedén

Keyboard, Dragspel och Körer

Mats har ett gediget musikaliskt förflutet. Han medverkar på Stefan Sundströms fyra första album (med påföljande turnéer) med en betydande roll som arrangör, producent och musiker. Mats bildar sedan ”Weeping Willows”, och är även med i produktionen av Teateruppsättningen, TV-serien och sedermera filmen ”Pistvakt” där Mats står bakom all musik.

Jonas Almroth fd Gunnarsson
Kontrabas, kör

Mycket rutinerad basist som turnerat världen runt som även undervisar. Spelar både el och kontrabas

Mikael Wikman
Trummor

Mikael har framträtt med en rad olika artister, band, orkestrar i en mängd olika musikstilar och genrer. Förutom att turnera så undervisar han och gör en hel del inspelningar i den egna studion med låtskrivare, musiker och producenter från Sverige, England, Norge och USA.

Lina Lövstrand
Sax,Flöjt, keyboard, Kör

Lina är en högskoleutbildad musiker som med sin genre- och instrumentbredd spelar sax, flöjt, keyboard och körar inom jazz, pop, visa och klassisk musik. Hon driver egna projekt så som barnföreställningen Spunk Funk och storbandet Immanuel Big Band och turnerar och frilansar både utomlands och i Sverige.